Bastiaan Steffens naar CROWD

8 april 2021 – Bastiaan Steffens is gestart als Marketing Adviseur bij CROWD. Steffens komt van City Football Group en werkte de afgelopen 4 jaar als marketeer voor Manchester City. Bij CROWD wordt hij verantwoordelijk voor enkele recent gewonnen internationale klanten en business development.

Voordat Steffens naar Manchester verhuisde was hij ook al in dienst van CROWD en heeft hij een stageperiode afgerond met een onderzoek voor de Euro Hockey League. Daarvoor deed hij internationale ervaring op bij de UCI in Zwitserland.

Managing Director Antonie van Schendel: “Erg mooi dat Bastiaan terugkeert bij CROWD na zijn periode in Manchester. Bastiaan is zeer goed thuis in de internationale sportmarketingwereld en heeft zich in de afgelopen periode ontwikkeld tot een echte specialist op het gebied van branding, marketingtechnologie & datamanagement in de sportindustrie. En daarnaast is Bastiaan ook gewoon een heel fijn persoon en echt een teamspeler die zeer goed past binnen ons bureau”.

Bastiaan Steffens: “Het werken voor een wereldwijde voetbalorganisatie was een fantastische ervaring, maar ik heb in die periode ook geleerd dat mijn echte passie ligt bij marketingadvies. Samen met het CROWD team kijk ik er naar uit mijn kennis en ervaring op het gebied van commercie en marketing in te zetten voor het brede klantenportfolio van het bureau”.

CROWD is het digitale sportmarketingbureau van de Make Some NOISE Group. CROWD werkt onder meer voor Volvo, KNLTB, Mylaps, KNZB, Atletiekunie, ESPN, Euro Hockey League. Binnen de Make Some NOISE Group werken 80 marketingspecialisten samen aan creatieve businessoplossingen op het snijvlak van marketing & technologie.

Menu