Wij zijn CROWD

CROWD vertaalt consumenteninzichten in digitale producten, diensten en toepassingen. Dit doen we voor sportmerken, -media, -sponsors en -bonden. Zoals FOX Sports, KNLTB, Coca-Cola, Euro Hockey League, KNZB & MYLAPS.

Wij signaleren consumentenbehoeften en geven hier invulling aan door middel van creatieve en slimme technologie toepassingen. Dit doen we op basis van (data)analyse, onderzoek en creatieve denkkracht. Waarbij altijd de business case en de te verwachten resultaten centraal staan.

Ons team van marketing & tech professionals combineert jarenlange ervaring in de sport met uitgebreide digitale kennis en productie skills. Per opdracht stellen wij een specialistisch in-house projectteam samen van strategen, creatieven, content experts, UI/UX designers, vormgevers en developers.

CROWD is opgericht in 2016 en wordt geleid door Antonie van Schendel (Managing Director) en Marcel Wortel (Creative Director). CROWD is onderdeel van de Make Some NOISE Groep, 6 gespecialiseerde marketingbedrijven met 75 medewerkers.

Nieuws

Menu